Leo Messi otkrio tajnu oko Zlatne lopte

'Xavi i Andres Iniesta dobit će moj glas. Ne znam tko je još na popisu, ali sigurno ću glas dati i nekom od svojih sunarodnjaka', rekao je Lionel Messi.

31.10.2012.
13:37
VOYO logo

Lionel Messi, najbolji nogometaš svijeta u ovom trenutku, otkrio je kome će najvjerojatnije ići njegovi glasovi u izboru za Zlatnu loptu. Messi pravo glasa ima kao kapetan argentinske nogometne reprezentacije i na svom će papiriću zaokružiti: "Xavi i Andres Iniesta dobit će moj glas. Ne znam tko je još na popisu, ali sigurno ću glas dati i nekom od svojih sunarodnjaka", istaknuo je Messi koji kaže da neće biti tragedija ako on ne osvoji loptu 'jer će i ta godina jednom doći'.

http://www.youtube.com/embed/jenupVFSzjs "Zlatnu loptu vrlo bi lako mogao osvojiti i Iker Casillas, jedan od najboljih vratara svijeta, ili Cristiano Ronaldo", otkrio je svoja razmišljanja Barcelonin as koji je Zlatnu loptu osvojio tri puta zaredom, odnosno zadnje tri godine, a to je uspjelo samo Michelu Platiniju (1983.-1985.). Triput su Zlatnu loptu osvajali još i Marco van Basten te Franz Beckenbauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo