'Ja bih uložio sve u Luku Modrića'

Bivši australski vratar Manchester Uniteda Mark Bosnich (41) savjetovao je svom nekadašnjem klubu da do kraja prijelaznog roka napravi sve kako bi doveo Luku Modrića u vlastite redove.

30.8.2013.
12:56
VOYO logo

Iako se u posljednje vrijeme intenzivnije u kontekst potencijalnog transfera na Old Trafford dovodi Nijemac Mesut Özil, Bosnich smatra da je za Crvene vragove hrvatski nogometni reprezentativac kvalitetnija opcija u veznoj liniji.

"Kreativni veznjak je prioritet za Manchester United već neko vrijeme. Ako Gareth Bale ode u Real Madrid, onda će se morati riješiti nekih igrača kako bi doveli financije u balans", rekao je Bosnich za Talksport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih uložio sve u Luku Modrića da sam na mjestu Manchester Uniteda. On je divan kreativni igrač, igrao je ranije u Premierligi i upravo je profil igrača kakvog trebaju, posebice u utakmicama Lige prvaka. To su utakmice u kojima trebate desetku, dodavača koji stoji dublje, tipa igrača koji može otključati najtvrđe obrane u završnoj trećini igrališta", zaključio je vratar koji se umirovio 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo