Samo jednom pobijedili / Razočaravajući kraj za MVP-a: Nikola Jokić ispao iz doigravanja, Warriorsi su bili prejaki!

Image
Foto: profimedia

Nikola Jokić imao je 30 koševa, 19 skokova i osam asistencija. Njegovi suigrači, doduše, ponovno nisu napravili značajniji učinak.

28.4.2022.
8:30
profimedia
VOYO logo

Košarkaši Golden State Warriorsa plasirali su se u drugu rundu doigravanja na Zapadnoj konferenciji NBA lige. Momčad iz Zaljeva je s ukupnih 4-1 svladala Denver Nuggetse i aktualnog MVP-a lige, Nikolu Jokića.

Stephen Curry vratio se u udarnu postavu Warriorsa nakon što je u posljednjim utakmicama ulazio s klupe zbog oporavka od ozljede. Odmah je pokazao što i kako može, zabio je 30 poena i time bio najbolji strijelac Ratnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi su imali još četiri igrača s dvocifrenim brojem poena, ali nijedan nije zabio više od 20 koševa. S druge strane, Nikola Jokić imao je 30 koševa, 19 skokova i osam asistencija. Njegovi suigrači, doduše, ponovno nisu napravili značajniji učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci glatko prošli dalje

Milwaukee Bucksi prošli su dalje bez prevelike poteškoće u seriji protiv povratnika u doigravanje, Chicago Bullsa. Kao i obično, najbolji igrač bio je Giannis Antetokounmpo s 33 koševa, 9 skokova i 3 asistencije. Grk je šutirao 73.3% posto, imao samo dvije izgubljene lopte, jedan faul i to u 30 minuta igre.

Bullsi su bili bez ponajboljeg igrača Zacha LaVinea, koji je ponovno završio u COVID sigurnosnim protokolima. Za njih je najbolje odigrao mladi Patrick Williams, koji je zabio 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo