meč možete pratiti na rtl-u / Hrgović za RTL: 'Čeka me težak meč, ali spremam se kao da napadam svjetsku titulu!'

'Sutra putujem u Miami, a u Meksiko idem nekoliko dana prije borbe. Deset tjedana pakla da bih 24. kolovoza gledateljima RTL-a priredio spektakl'

13.7.2019.
19:30
VOYO logo

Pred Filipom Hrgovićem je nova borba.  24. kolovoza, uz izravan prijenos na RTL-u, suprotstavit će mu se Meksikanac Mario Heredia, koji je u dosadašnjoj karijeri ostvario 16 pobjeda i šest poraza.

Filip Hrgović bio je gost RTL-a Danas. Kazao je da se nije dugo odmarao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji tjedan odmora i idemo dalje u nove pobjede, ja se nadam. Protivnik je prvak Meksika. Bit ću spreman kao i prije. I gledateljima prirediti novu zabavu", kazao je Hrgović u razgovoru s našom sportskom novinarkom Ivonom Hemen

"Kada govorimo o Meksikancima, dovoljno je spomenuti meč Joshue s Meksikancem koji ga je nokautirao. Poznati su kao srčan narod, vole boks. Čeka me težak meč", poručio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo ljeto rezervirano je za Meksiko, a iduće, pretpostavljam, za Tokio?", pitala ga je novinarka RTL-a.

"Moja želja je zastupati Hrvatsku na Olimpijadi i ispraviti nepravdu iz Rija i osvojiti zlato", jasan je naš boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da sutra putuje u Miami te da će tamo biti pet i pol tjedana.

"U Meksiko idem nekoliko dana prije borbe. Deset tjedana pakla da bih 24. kolovoza gledateljima RTL-a priredio spektakl", istaknuo je Hrgović i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa svakim kampom sam bolji boksač. Spremam se kao da napadam svjetsku titulu. Spremam se za najveće. U prošloj borbi nisam imao vremena pogriješiti. Detaljnu analizu nisam napravio, ima još vremena do borbe. Bit ću spreman za rat", kazao je Filip Hrgović.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo