Zbunilo ga brojanje / Bernardić pokušao izbrojiti većinu za opoziv Mariću, pa se zbunio

Image
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Postoji 80 zastupnika koji su skloni podržati smjenu ministra i tražiti direktnu odgovornost za ovo što je nastalo, rekao je Bernardić, ali ih nije uspio izbrojati

30.4.2017.
12:10
Igor Šoban/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić poušao je dokazati da ima 80 glasova  u Saboru za opoziv ministra financija Zdravka Marića na televiziji N1 u emisiji Točka na tjedan. 

"Postoji 80 zastupnika koji su skloni podržati smjenu ministra i tražiti direktnu odgovornost za ovo što je nastalo", kazao je, odgovorivši s neodređenim "mhm" na pitanje privlači li SDP zastupnike na svoju stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Petrov optužuje: 'HDZ pokušava kupiti naše zastupnike'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Božo Petrov za RTL Danas: 'Nikad više s HDZ-om!'

>>SDP kreće u opoziv Martine Dalić: 'Ovo je Vlada sukoba interesa'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Dok je Vlada u krizi, šef oporbe se na Twitteru bavi nekim drugim stvarima: 'Zagreb je lijep po kiši'Dok je Vlada u krizi, šef oporbe se na Twitteru bavi nekim drugim stvarima: 'Zagreb je lijep po kiši'

Tada je uzeo olovku i papir, te počeo računati glasove pred voditeljicom Natašom Božić, no kada mu je voditeljica počela pisati koliko glasova ima MOST, a koliko HNS vratio joj je papir i rekao da piše sama.

"Vidim da se igramo brojke i slova pa Vi upišite, neću vam oduzimati vrijeme", kazao je, nakon čega mu je voditeljica odvratila da nema 76 glasova što god zbrojili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo